Nyheter

2024 Nyheter

Horten Rugbyklubb Årsmøte 2024 med middag og sosialt samværble avholdt lørdag 9. mars 2024.  Protokoll fra møtet kan leses under fanen infomasjon og dokumenter på hjemmesiden.


Hilsen 

HRK Styret 2024

2023 Nyheter

Treningskamp mellom Horten Rugbyklubb og Kristiansand Rugbyklubb 7. oktober 2023

Horten Rugbyklubb Senior lag gjestet Kristiansand Rugbyklubb Senior i strålende sol på kanalbanen i Horten lørdag 11. oktober 2023.  Begge lagene braket sammen med union hvorr Kristiansand viste gode muskler og vant med stillingen 57-23. Det ble en huggelig vennskapskamp etterfulgt av sosialsamling på Saxon King med god mat og VM kampe ri rugby. Tusen takk til Kristiansand Rugbyklubb for et hyggelig besøk og sees igjen ved første anleding. 

Horten Rugbyklubb Ungdomsturnering 2023

Horten Rugbyklubb inviterte til rugby ungdomsturnering 2023  lørdag 30. september hvor 200 unge lovende spillere fra 11 forskjellige lag fra hele Norge og Sverige viste seg frem i høstsolen på Kanalbanen i Horten.  Lagene som kom på besøk var Farsund, Fredrikstad, Kristiansand, Stavanger, Sandefjord, Sagene, Sadnes, Sogndal og fra Sverige stilte Gøteborg. Det ble spilt Union rugby denne helgen i tre alderspuljer U12, U15 og U16. 


Gratulerer til Sagene U12, Sagene U15 og Farsund U17 stakk av med førsteplassene og årets pokaler. Håper å se alle sammen på plass neste år for revansj og god stemning i Norges rugbyfamilie.
Horten Rugbyklubb Sommer Skole 2023

Det ble avhold rugby sommerskole i Horten Rugbyklubbs ungdoms aktivitetsledere med faglig støtte Norges Rugbyforbund 4 til 7 august. 20 deltagere var innom skolen og det var god steming i sommersolen på Kanalbanen for å lære og spille rugby.  Skoleopplegget ble gjennomført av Gjensidige Stiftelsens midler som er helt avgjørende for å gjennomføre sommeraktivieter for barn og ungdom. 

2022 Nyheter

Oppdateres